Sezonul circuitului ”Oradea joacă padel” se apropie de final

A 10-a etapă din circuitul ”Oradea joacă padel” a reunit la Padel Arena Oradea 14 echipe. La nivelul profesioniștilor, competiția a fost câștigată de orădeanul Ionuț Tiriteu în tandem cu clujeanul Gabriel Dan, după o finală fabuloasă: 10-8 în ”decisivul” pentru titlu cu Emil Bronț & Cătălin Mitra. Pe locul 3 s-au situat Bogdan Vasile (recent câștigător al Cupei României la squash) și George Guiaș care, deși pierduseră în faza grupelor cu Spiros Baltsavias & Răzvan Sime, au fost mai proaspeți în finala pentru ”bronz”.

Și jocurile de clasament au fost extrem de interesante în perspectiva finalului de sezon și a punctelor care se acumulează în ierarhia generală. Astfel, după 10 etape, în fruntea clasamentului general se situează Emil Bronț cu un total de 165 de puncte, urmat de Spiros Baltsavias (145) și Raul Zaharia (138).  

Copiii au fost cei care au evoluat la nivelul 2 și cel rezervat începătorilor. La amatori ”legea” a fost făcută de Dragoș Sabău & Sofia Sârca dar surpriza au creat-o Raul Costaș și Cristian Ianc, pe cât de mici pe atât de buni și implicit o prestație de ”argint”. Daria Darie și Eduard Clipa au ocupat locul  3 cu două victorii în palmares. La începători, în meciul decisiv pentru primul loc, Alex Pargea & Ivan Indrieș au dispus, după un meci tare, de singurul dublu de fete: Savvina Baltsavias și Amanda Torj, scor: 6-4; 7-5.

Următoarea etapă se va desfășura la data de 18 noiembrie, pentru ca, în decembrie, sezonul să se încheie cu o super-competiție. 

Distribuie informația
Alte știri