SF-ul, indicatorii tehnico-economici și coridorul de expropriere pentru podul peste Peța, aprobat

În ședința Consiliului Local de miercuri, 11 noiembrie, a fost aprobat studiul de fezabilitate, indicatorii tehnico-economici, respectiv varianta I recomandată de proiectant, dar și coridorul de expropriere necesar pentru realizarea investiției Pod peste Pârâul Peța inclusiv legătura între str. Radu Enescu și str. Trotușului din municipiul Oradea.

Prin crearea acestei legături, se va fluidiza circulaţia în zonă, locuitorii din această parte a cartierului Ioşia având posibilitatea să ajungă prin cartierul Veteranilor spre Sântandrei. Valoarea totală a investiției este de 2.958.775 lei (inclusiv TVA), iar durata de execuție este de 6 luni.


Lungimea efectivă a traseului nou creat între strada Radu Enescu și strada Trotușului este de 106.37 m, din care 17.28 m reprezintă lungimea podului peste Pârâul Peța și 89.09 m este lungimea străzii nou create între str. Radu Enescu și str. Trotușului. Noul pod peste Pârâul Peța va avea și o pistă de biciclete de 43,98 mp. Va fi realizat din grinzi prefabricate din beton precomprimat pe infrastructura din beton armat. Lungimea zonei podului (inclusiv aripi) este de 22.38 m, iar lungimea carosabilă a podului este 17.28 m.


Distribuie informația
Alte știri