Sfârșit de săptămână, alături de comunitatea italiană din Oradea. Comunicat

Asociația Italiani in Bihor propune orădenilor evenimentul Buon Natale, un sfârșit de săptămână sărbătoresc, alături de comunitatea italiană, și vă invită la câteva manifestări culturale:

Sâmbătă 14 decembrie, de la ora 19,45, Cetatea Oradea, Sala de Conferințe, corp E Concert de Crăciun
Susținut de Orchestra de cameră din Timișoara, sub bagheta maestrului Enrico Cannata, și Corul Excelsior, condus de maestrul Iosif Todea. Evenimentul va fi transmis live, în streming, din Biserica Millennium, Timișoara. În program, muzică de: Boito, Cannata, Marcello, Morricone, L. Mozart, Nicolini, Procol Harum, Verdi, Vivaldi
Eveniment în colaborare cu Consulatul Onorific al Italiei la Timișoara. La final, vom socializa cu spumant și cozonac-panettone, iar cei dornici se vor putea înscrie în Asociația Italiani in Bihor. Intrarea este liberă și gratuită!

Duminică 15 decembrie, de la ora 16, sub Cupola Era Park Zampognari – Concert de colinde tradiționale italienești și muzică intrumentală de sezon în interpretarea maeștrilor cimpoieri Pietro Ricci e Palladino Alenuccio, din regiunea Molise (Italia). Cu această ocazie și prin generozitatea asociației Italiani in Bihor, peste 150 de copii vor primi daruri de la Moș Crăciun! Intrarea este liberă și gratuită!


Distribuie informația

Alte știri