Și beat și fără permis, un tânăr bihorean a intrat cu mopedul în poarta unui imobil. A fost transportat la spital

La data de 7 iulie, la ora 22.36, polițiștii din cadrul Poliției orașului Aleșd au fost sesizați, în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliție Județean Bihor prin S.N.U.A.U. 112 că, în localitatea Peștiș, județul Bihor, s-a produs un accident rutier.

La fața locului, polițiștii au constatat că, un tânăr de 20 de ani, localnic, în timp ce conducea o motocicletă, pe D.N.1/H, în localitatea Peștiș, dinspre localitatea Aleșd, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției și ar fi acroșat poarta unui imobil din localitate.

În urma testării cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,87 mg/l alcool pur în aerul expirat. Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiști, s-a constatat că tânărul nu posedă permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

În urma evenimentului rutier, tânărul a suferit leziuni, pentru îngrijirea cărora a fost transportat la spital.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar cercetările sunt continuate de polițiștii Compartimentului Rutier Aleșd, sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aleșd, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul pe drumurile publice sub influența băuturilor alcoolice și conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care nu posedă permis de conducere, pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri