Și Beiușul va avea bazin didactic de inot

Copiii din Beiuș și din zona adiacentă vor avea posibilitatea să facă înot la bazinul didactic ce va fi construit în imediata vecinătate a Stadionului Municipal, a anuntat deputatul PSD, Gheorghe Bogdan.

„Am discutat astăzi cu dl. Ioan Mang, președintele PSD Bihor și vicepreședinte al Consiliului județean Bihor, despre această importanță investiție pentru Beiuș”, a scris parlamentarul, pe Facebook.


Banii pentru bazinele de inot din Bihor au fost anuntati, anterior, si de UDMR. În cadrul consultărilor și dezbaterii parlamentare privind bugetul de stat pentru 2019, UDMR a cerut și a obținut finanțare pentru o serie de proiecte exclusiv pentru Transilvania, a trasnmis Uniunea. In ceea ce priveste judetul Bihor, UDMR a sustinut ca a obţinut finanţare în valoare de 35,7 milioane de lei pentru construcţia bazinelor de înot didactice în 7 oraşe din judeţ.


CJ Bihor, prin Asociația de Dezvoltare Durabilă Bihor, gestionează programul de realizare a bazinelor didactice, a căror scop este acela de îmbunătăţire a stării de sănătate şi de dezvoltare a abilităţilor fizice ale locuitorilor din oraşele şi municipiile judeţului.

Distribuie informația
Alte știri