Si in acest an un dascal din Oradea intra in posesia Premiului Mentor pentru Excelenta in Educatie

Premiile Mentor pentru Excelență în Educație, ediția a VII-a, au fost decernate, marți, unui număr de zece profesori și antrenori, de Fundația pentru Comunitate și MOL România, în cadrul unei gale desfășurate la Teatrul Odeon din Capitala.

Invitatul de onoare al acestei ediții a Galei Premiilor Mentor a fost violonistul român Alexandru Tomescu care, în cadrul evenimentului, a susținut un recital cu vioara Stradivarius. El a vorbit, totodată, despre importanța recunoașterii profesorilor și antrenorilor care conduc generații întregi la succes și a spus că aceștia ar merita, pe lângă premii și diplome, „să aibă statui”.

Cei zece profesori și antrenori premiați în cadrul galei au fost selectați dintre cele 250 de propuneri transmise, în perioada aprilie-decembrie 2016, din partea foștilor elevi sau colegi. Unul din laureati este Elvira Groza — profesoară de filosofie la Liceul Teoretic „Aurel Lazăr” din Oradea. Cei 10 premianti au primit fiecare Trofeul Mentor, realizat de artistul plastic Ioan Nemțoi, o diplomă și câte un premiu în valoare de 8.000 de lei.

Distribuie informația
Alte știri