Şi Nufărul va avea un centru de cartier. Vezi unde

Piațeta din str. Nufărul se va întinde în vecinătatea restaurantului McDonald`s, la intersecţia străzilor Nufărului şi Ciheiului şi va avea o suprafață aproximativă de 5270 mp. Va costa peste 8 milioane lei, iar durata de realizare este 12 luni.

“În mijlocul piațetei vom amenaja o zonă centrală care va fi exclusiv pietonală. Aici se va realiza un pavaj din piatră naturală, zona fiind destinată petrecerii timpului liber, odihnei și organizării a diverse activități. Între acest spațiu central și blocurile de locuințe va fi plantat un aliniament de arbori care să asigure liniștea și protecția fonică”, spune viceprimarul Florin Birta.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri