„Silvia, prinţesa ceardaşului” i-a cucerit pe melomanii orădeni

Opereta în trei acte compusă de Emmerich Kálmán a fost prezentată publicului orădean in seara de Sanziene, de catre colectivul Operei din Craiova, si s-a bucurat de un mare succes.

Povestea de dragoste dintre tânăra cântăreaţă Silvia Varescu şi Prinţul Edwin a fost transpusă în scenă de Andras Kurthy, regizor și director de programe la Opera de Stat din Budapesta.

Regizată într-o viziune clasică, ea pledează pentru „esenţa” operetei, a spectacolului de gen, alert, spumos, construit din răsturnări de situaţie, cupe de şampanie şi finaluri fericite. Costumele și decorurile au fost realizate de Răsvan Drăgănescu, iar coregrafia îi aparține lui Adrian Mureșan (Cluj-Napoca).

Replicile savuroase de umor fin, în pași de vals și ritmuri fierbinți de ceardaș ,în interpretarea artiștilor Narcisa Brumar(Silvia, șansonetistă), Adrian Grădinaru (Arhiducele Ferdinand Salvador), Cosmin Vasilescu (Ducele Leopold Maria), Edith Mag (Ducesa Cecilia, soția ducelui), Bogdan Zahariea(Prințul Edvin, fiul lor), Laurențiu Nicu (Contele Bonifaciu Kauciano), Noemi Modra (Contesa Stazi) şi multi altii, au impresionat publicul prezent in Sala Mare a Teatrului Regina Maria, care a aplaudat minute in sir.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri