Silviu Dehelean: 8267 de contracte de munca active cu timp parțial au fost desființate. Ce părere aveți, PSD Bihor și PNL Bihor?

În ianuarie, în Bihor, erau 40.100 contracte part-time înregistrate. În iulie aveam 38.920. O lună mai târziu, după ce măsura PSD-PNL a intrat în vigoare, în județul nostru mai aveam 30.653 contracte part-time.

Și e doar începutul. Voi reveni cu o întrebare pentru a afla și situația la începutul lui septembrie.


În total, 8267 de contracte de munca active cu timp parțial au fost desființate.


Trendul nu s-a păstrat în ceea ce privește contractele de muncă cu normă întreagă. În iulie aveam 154.252 înregistrate, iar în august 157.731 contracte. O creștere cu doar 3.479 de noi contracte. Să presupunem, prin absurd, că absolut toate noile locuri de muncă Bihor cu normă întreagă s-au transferat din cele parțiale. Tot rămân aproape 5.000 de bihoreni care și-au pierdut contractele.

Sunt 5.000 de contracte. Oameni care și-au pierdut o importantă sursă de venit într-o perioadă grea, când prețurile au explodat, anul școlar începe și ne pregătim de iarnă.

Ați lovit în cei mai vulnerabili dintre români. Totul în disperarea de a căuta bani pentru pensii speciale și sinecurile voastre.

Ce părere aveți, PSD Bihor și PNL Bihor?

Silviu Dehelean, deputat USR Bihor

Distribuie informația
Alte știri