Silviu Dehelean: Apel către parlamentarii de Bihor

Fac un apel către parlamentarii de Bihor, de la PSD, PNL și UDMR, să fie responsabili și să voteze un guvern cu puteri depline!

Doamnelor și domnilor colegi parlamentari de Bihor de la PSD – Florian Bodog, Gheorghe Bogdan, Dumitru Gherman, Ioan Sorin Roman-, PNL- Cornel Popa, Gavrilă Ghilea, Florica Cherecheș, Ioan Cupșa – UDMR – Attila Cseke, Akos Derszi, Odon Szabo, Rozalia Biro,

România are nevoie, în această perioadă, de un guvern care să aibe autoritatea și mijloacele să acționeze împotriva epidemiei de coronavirus. Nu ne putem juca cu viețile și sănătatea românilor din calcule meschine de putere și orgolii personale.

E un apel și către Ludovic Orban și Marcel Ciolacu, liderii PNL și PSD, care transmit mesaje ambigue. Votanții voștri așteaptă să fiți responsabili și să vă preocupați de binele comun, nu de jocuri.

Oamenii cu care am vorbit în ultimele zile mi-au transmis clar că preocuparea lor este sănătatea proprie și a familiilor lor. Așteaptă de la noi să fim solidari în această criză și să punem toți umărul, cu ce putem.

Alte știri