Silviu Dehelean: Două vești bune pentru protejarea românilor

Marți, 13 aprilie, în Comisia Juridică am votat legea prin care agresorii vor fi obligați să poarte brățări electronice, iar apropierea de victime va alertă automat poliția. În sfârșit, după mai multe legi depuse și o presiune constantă din partea societății civile și schimbarea majorității parlamentare, putem face ceva concret pentru protejarea victimelor violenței domestice (ordinul de protecție nu era suficient, de prea multe ori fiind încălcat de agresori).

O altă veste bună: Senatul a aprobat o inițiativă legislativă semnată și de senatorii USR PLUS, care prevede că pornografia infantilă, traficul de minori, tortura, traficul de persoane, sclavia și proxenetismul devin infracțiuni imprescriptibile. Acești infractori nu vor mai putea să scape acum de pușcărie prin diverse tertipuri, cum s-a întâmplat în „dosarul Țăndărei” și multe alte dosare mai puțin mediatizate.

Silviu Dehelean, deputat USR PLUS Bihor

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri