Silviu Dehelean: Echipa USR Bihor pentru Consiliul Local Oradea, aleasă democratic și transparent

După o competiție internă în care candidații pentru Consiliul Local și-au prezentat proiectele, echipa USR Bihor pentru Oradea a fost aleasă democratic și transparent.Eu cred că este cea mai bună să reprezinte USR la nivelul Oradiei.

La europarlamentare am spus că vom trimite în Parlamentul European cea mai competentă echipă, iar România are astăzi un cuvânt greu de spus la Bruxelles prin europarlamentarii USR PLUS. Acum vă spunem că avem oameni cinstiți și profesioniști, devotați acestui oraș, care vor să arate că se poate mai mult și aici. Putem avea consilieri locali implicați, care își prezintă activitatea, care dezbat, care intră în dialog, care ascultă și respectă cetățenii.

Marius Sovarschi este jurist și președintele filialei USR Oradea. Delia Ungur , manager, cu experiență în administrația publică, și-a adus contribuția la înființarea Parcurile Industriale din oraș, iar în prezent conduce o firmă cu peste 100 de angajați. Pe Vasile Dumitriu îl cunoaștem toți de la proteste și acțiuni civice, dedicat total cauzelor pe care le susține, membru în comitetul de inițiativă al proiectului Oameni Noi. Adrian Derban este vocea antreprenorilor în USR Oradea. Cristian Rusu , avocat cu numeroase succese și precedente judiciare, își dorește o Universitate puternică care să concureze cu cea din Cluj. But Claudia , consultant fiscal și expert contabil, își dorește o administrație care să cheltuiască fiecare ban în interesul orădenilor, cu responsabilitate și transparență, iar Diana Buhas are o experiență de 15 ani ca expert contabil și practician în insolvență, și crede că doar implicându-ne politic, noi, cetățenii obișnuiți putem schimba viața noastră.

Oameni cu personalitate, cu poziții puternice pe diverse subiecte, dispuși să își pună experiența și competențele în slujba comunității, pregătiți să introducă respectul și disponibilitatea în relația cu orădenii.
Silviu Dehelean

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri