Silviu Dehelean: Este timpul ca Lucian Bode să plece! Îndemn PNL să-i retragă sprijinul politic

Comportamentul lui Lucian Bode e rușinos. Un ministru al României face presiuni asupra uneia dintre cele mai prestigioase universități din România.

A fost găsit vinovat de plagiat și acum dă în judecată Universitatea Babeș-Bolyai. După ce, în urmă cu trei luni, saluta public raportul comisiei care i-a cercetat parțial doctoratul și care a găsit „doar” 18,5% de conținut plagiat, 6 grafice plagiate și alte 30 citate incorect reproduse.

Aceasta este o formă inadmisibilă de presiune asupra Universității care s-a autosesizat pentru a-i cerceta întreaga lucrare.

Bode a trădat încrederea cetățenilor. Raportul UBB este clar. Plagiatul este o formă de fraudă și este complet inacceptabil pentru oricine se află într-o funcție publică. Acest lucru are efect asupra reputației României și asupra recunoașterii internaționale a diplomelor românești.

Este timpul ca Bode să plece.

Îndemn Partidul National Liberal să-i retragă sprijinul politic.

A eșuat în procesul pentru admiterea României în Schengen, ne-a făcut pe toți de râs și acum face și presiuni asupra Universității.

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri