Silviu Dehelean: Noul Ministru al Sănătății vine de la Bihor

Spuneam zilele trecute că mafia din sănătate nu ar trebui să se bucure prea mult după demiterea lui Vlad Voiculescu.

O cunosc pe Ioana Mihăilă , am colaborat și luptat împreuna în ultimii ani pentru a convinge cât mai mulți bihoreni de nevoia de schimbare în România, am încredere deplină în capacitatea ei iar mesajul pentru cei care se bucurau zilele trecute că au scăpat de Vlad Voiculescu e simplu: lupta continuă. Lupta pentru reformarea sistemului de sănătate, lupta pentru transparență și meritocrație continuă. Lupta împotriva mafiei din sănătate și a incompetenților cu carnete de partid care au parazitat spitalele continuă.

Mult succes, Ioana, în cea mai gravă criza sanitară, Ministerul Sănătății e și cel mai complicat minister, dar te poți baza pe sprijinul nostru! Va exista multă presiune, vor exista linșaje mediatice, la fel ca in cazul lui Vlad Voiculescu, însă nu renunțam!

Continuam revoluția bunei guvernări.

Silviu Dehelean, deputat USR PLUS Bihor

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri