Silviu Dehelean: Țara lui Ciucă e țara epoleților care controlează sistemul de justiție

În guvern i se spune Generalul. În afara zidurilor Palatului Victoria i se spune prim-plagiatorul țării. Ce fel de om este cel care va deveni azi președintele PNL reiese din operațiunea de Kompromat împotriva jurnalistei Emilia Șercan care i-a dezvăluit plagiatul. Un politician care se pretinde nou, dar are toate butoanele sistemului pentru a bloca anchetarea plagiatului său și compromiterea jurnalistei care l-a scos la iveală.

Țara lui Ciucă e țara epoleților care controlează sistemul de justiție, în care serviciile au transformat politica în câmp tactic. Nicio legătura cu democrația și liberalismul.

Iar acest om, candidat unic la șefia PNL pentru că nimeni nu are curajul să-l contracandideze, ca să nu ajungă victima unei operațiuni de Kompromat, are tupeul să vorbească despre oameni noi, el, creația sistemului. Cu Ciucă președinte, PNL nu mai poate fi numit liberal.

Silviu Dehelean, deputat USR Bihor

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri