“Simfonia Marii Uniri”, concert vocal–simfonic extraordinar dedicat Centenarului

Melomanii sunt așteptați, joi, 30 august în Piața Unirii, la concertul vocal–simfonic extraordinar dedicat Centenarului. Va debuta la ora 19.

Evenimentul, intitulat “Simfonia Marii Uniri”, este organizat de Rotary Club Oradea și are un dublu scop: celebrarea a 100 de ani de la Marea Unire, precum și sprijinirea, prin achiziția de instrumente muzicale, a artiștilor din Republica Moldova, teritoriu ce în urmă cu un secol făcea parte din România.

Protagoniștii concertului vor fi Corul și Orchestra Simfonică a Filarmonicii de Stat Oradea, soprana Tatiana Costiuc din Republica Moldova și violonistul Remus Rîmbu. În program vor figura partituri celebre din creația românească și universală semnate de Ciprian Porumbescu, Ludwig van Beethoven, Wolfgang Amadeus Mozart, Gioacchino Rossini, Giuseppe Verdi etc.

Cei care doresc sa beneficieze de un loc pe scaun vor avea de achitat suma de 50 de lei la Casieria Teatrului Regina Maria, de luni până vineri în intervalul orar 12 – 18, și în weekend în intervalul orar 10 – 13.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri