Simona Kadas: Să fii om nu te costă nimic!

În data de 03.04.2019, doamnele din Organizația de Femei a Pro România Bihor, împreună cu membri și Cuibuș Marius coordonatorul Organizației Pro România Salonta au vizitat Fundația Sfântul Anton. În cadrul acestei fundații locuiesc 22 de copii cu vârste cuprinse între 3 și 19 ani. Administratorul fundației, Lorinczi Gabor, împreună cu soția lui Emese au grijă de acești copii.

Prin activitatea desfășurată Simona Kadas, coordonatorul Organizației de femei a Pro România Bihor : „Dorim să fim un exemplu și să transmitem că orice ajutor este binevenit pentru ei. Îi felicit pe colegii mei din organizația Salonta pentru implicare. Să fii om nu te costă nimic”.

Coordonatorul filialei Salonta, Cuibus Marius: „Am ajutat cu ce am putut: alimente, încălțăminte ,haine, jucării. Când am început să ne mobilizăm au sărit să ne sprijine oameni din afara politicii, fermieri și cei de bunăcredință. S-au implicat chiar și copiii din clasa a 2-a de la Colegiul Național Teodor Neș- Salonta, trimițând felicitări cu mesaje cât și alimente”.

Biroul de presă, Pro România Bihor

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri