Singurul oradean din nationala de fotbal da explicatii pentru EURO. Keseru : „Nimeni nu este vinovat in afara de noi”

Intr-o postare pe facebook, atacantul Romaniei, Claudiu Keseru si-a marturisit astazi durerea pentru parcursul dezastruos al echipei la Campionatul din Franta. „De mine n-am cum sa fiu mandru, chiar daca m-am simtit determinat si concentrat pe masura. Ceva a lipsit, din pacate, si nu pot sa mi-o iert. Pot doar sa astept si sa ma revansez fata de tine prin goluri, niste goluri care imi doresc sa faca sa dispara golul pe care-l avem cu totii in suflet acum”, scrie pe internet fotbalistul originar din Oradea.

Keseru isi motiveaza decizia postarii prin faptul ca „suporterii nostri merita explicatii si scuze”. Fanii au comentat imediat „scrisoarea” iar opiniile prietenilor virtuali sunt impartite: „Nu s-a văzut dorința Claudiu, deloc. Dacă vedeam că ‘luptați’, cu siguranță nu vi s-ar fii reproșat atât de multe lucruri.”, spune Madalina Nicoara in vreme ce Ionut Popsea a ales sa-l imbarbateze pe fotbalist : „Capul sus Cleo. Nu e capat de drum. Am terminat o cursa…in toamna incepem alta”.

Romania a parasit inca din grupe Euro2016, fara a reusi nicio victorie.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri