Singurul parlamentar USR din Bihor semneaza motiunea simpla impotriva ministrului Justitiei, dar deocamdata, nu vrea sa pice si Guvernul

„Executivul de la Bucuresti are legitimitatea de-a aduce bunastarea promisa romanilor in campania electorala, sustine deputatul USR de Bihor”, Silviu Dehelean. El considera ca toate promiunile facute de social-democrati impreuna cu aliatii lor de la ALDE trebuie puse in practica, dar asta in mod responsabil, insemnand incadrarea in posibilitatile bugetului si respectandu-se cresterea economica clamata.

Parlamentarul USR declara ca o destabilizare azi ar face si mai mult rau Romaniei. Asta insa nu insemana insa ca trebuie digerat orice vine de la Guvern.

Ca principal partid de opozitie, USR-ul a anuntat initierea motiunii simple impotriva detinatorului portofoliului de la Justitie, Florin Iordache. In oipnia liderilor Uniunii, proiectele celor două ordonanțe de urgență privind grațierea și modificarea Codului penal „urmăresc interesele unor persoane care dețin sau au deținut funcții publice și nu pe cele ale societății, care are nevoie de limitarea fenomenului corupției”.

Alte știri