Situația drumurilor în vestul țării

Toate drumurile naţionale din vestul ţării sunt deschise traficului rutier, miercuri dimineata, însă se circulă în condiţii de iarnă. Partea carosabilă este uscată, alternând cu porţiuni umede sau acoperită de un strat de 1-2 cm de zăpadă amestecată cu material antiderapant.

In judetul Bihor, se circula si astazi in conditii de iarna. Unele drumuri pe care s-a intervenit de ieri sunt uscate dar exista si altele acoperite cu un strat de zapada, chiar pe drumurile nationale asa ca Politia le recomanda soferilor sa adapteze viteza la conditiile de trafic.

In privinta drumurilor judetene, CJ Bihor a anunţat, marti, că „toate utilajele companiilor responsabile cu deszăpezirea pe cele cinci zone ale judeţului Bihor şi-au desfăşurat activitatea de deszăpezire şi curăţare a drumurilor judeţene aflate în administrarea Consiliului Judeţean Bihor conform graficelor stabilite prin contract. In schimb, pe contul său de Facebook, vicepreşedintele CJ Bihor Traian Bodea a postat imagini cu drumuri judeţene acoperite de zăpadă.

„În această dimineaţă am verificat activitatea de deszăpezire a drumurilor judeţene. Am găsit drumuri pe care nu s-a intervenit cu utilaje şi antiderapant până la această ora, astfel că societăţile comerciale care au contract cu Consiliul Judeţean nu şi-au făcut datoria conform contractului. Voi verifica bazele acestor societăţi pentru a vedea dotarea tehnică şi stocul de antiderapant”, a scris Traian Bodea

Distribuie informația
Alte știri