Situaţia e tot mai gravă în Bihor. Sunt 719 cazuri active de Covid-19

Foto: crisana.ro

Cele mai noi informaţii privind Covid-19 în Bihor au fost prezentate, vineri, într-o conferinţă de presă, de coordonatorii efortului împotriva pandemiei în judeţul nostru: prefectul Dumitru Ţiplea, dr. Daniela Rahotă, directorul DSP Bihor, şi dr. Gheorghe Carp, coordonatorul sistemului de sănătate din judeţ.

La ora actuală, în Bihor, sunt nu mai puțin de 719 cazuri pozitive active. Cele mai multe se află în Oradea – 260, Beiuș – 38, Nucet – 32, Oșorhei – 29, Sânmartin – 23, Dobrești – 21, Ștei – 18, Ineu – 17, Pomezeu – 17, Sântandrei – 17, Țețchea – 17.

Dintre bolnavii activi din Bihor, 398 de persoane sunt internate, iar celelalte se află în izolare la domiciliu. 

Virusul este agresiv, iar numărul persoanelor internate la Terapie Intensivă, în creștere. Prefectul Dumitru Țiplea a spus că, în acest moment, 17 paturi sunt ocupate la ATI. Dacă trendul se va menţine, la finalul lunii august vor fi 1.600 de cazuri active, a mai adaugat prefectul.

Gheorghe Carp a avertizat că, inclusiv în Bihor, „situaţia de acum este mult mai gravă decât cea din perioada stării de urgenţă”.

„Din statisticile noastre, 30% sunt infectaţi ca urmare a participărilor la tot felul de întruniri religioase. Este îngrijorător! Am vorbit cu reprezentanţii cultelor, dar din păcate fără rezultate notabile. Alţi 30% sunt reprezentaţi de cei care vin din concedii. Alţii, circa 10-15%, participă la tot felul de întruniri, botezuri, nunţi şi se expun”, a avertizat dr. Carp. 

LIVE Conferință de presă susținută de prefectul Dumitru Țiplea – bilanț Covid-19 la 5 luni

Publicată de Institutia Prefectului Bihor pe Vineri, 14 august 2020

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri