Situaţie gravă la Satu Mare, pompierii nu pot stinge incendiul de la sonda de gaz: Sunt aşteptaţi specialişti din Canada

Incendiul izbucnit, luni, la sonda de gaz de la Moftinu Mare, judeţul Satu Mare, nu poate fi stins de pompieri deoarece există pericol de explozie, astfel încât se aşteaptă ajutorul unor specialişti din Canada, conform mediafax.ro.

Purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Adriana Pop, a declarat că la faţa locului au mai rămas patru autospeciale pentru supraveghere şi asigurarea zonei, fiind trimise înapoi forţele de intervenţie venite de la Bihor şi Maramureş. Potrivit acesteia, la locul incendiului, care se manifestă violent şi cu flacără deschisă, au fost trimise, în total, un număr de 22 de autospeciale de pompieri, cu 5 ofiţeri şi 75 de subofiţeri, plus o ambulanţă SMURD.

Incendiul a izbucnit, în noaptea de duminică spre luni, la o sondă de gaz din localitatea Moftinu Mare. Arderea se realizează violent, cu flacără deschisă. Din fericire, până acum nu s-au înregistrat victime şi nu există pericol de extindere a incendiului la gospodării ale cetăţenilor.

Distribuie informația
Alte știri