Soc la Urgente. Seful UPU, Hadrian Borcea a demisionat dupa ce Consiliul Local a diminuat sporurile medicilor si asistentelor din Oradea

Foto: arhiva

Medicul şef al UPU-SMURD Bihor şi-a dat azi demisia din funcţie. Doctorul Hadrian Borcea a luat decizia în urma hotărârii adoptată joi de Consiliul Local prin care anumite sporuri acordate asistenţilor medicali sunt acordate la niveluri minime sau deloc, relateaza digi24.ro.

Incapacitatea de comunicare cu managerul şi neluarea în seamă a nici unuia din argumentele, soluţiile pe care le-am propus în ultimele săptămâni fără să fim informaţi de ceea ce se pregătea prin această decizie a CL mi-a demonstrat faptul că nu mai reprezint o resursă pentru acest spital şi e momentul să mă retrag”, a declarat Hadrian Borcea pentru Digi24 Oradea.

Medicul Borcea are 50 de ani şi este de peste 25 de ani în medicina de urgenţă. El este şeful UPU a Spitalului Judeţean din Oradea încă de la înfiinţare. Citeste mai departe pe digi24.ro

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri