Socant: Tanara rapita, miercuri dimineata, a fost gasita impuscata in cap

În data de 15.03.2017 au fost sesizate autoritățile prin serviciul de urgență 112 cu privire la faptul că pe str. Barcăului din Oradea s-au tras mai multe focuri de armă iar un bărbat a fost împușcat în zona claviculei, atacatorul părăsind zona într-un autovehicul în care a luat cu forța o femeie. Miercuri dupa amiaza, procurorii au confirmat că femeia a fost găsită împușcată în zona capului în autoturimul cu care atacatorul a fugit de la locul faptei, autoturism abandonat pe o stradă din Oradea.

La fața locului s-a deplasat imediat o echipă complexă formată din procurori criminaliști și lucrători de poliție, s-a efectuat cercetarea locului faptei, s-au identificat și audiat persoane care au cunoștință despre eveniment, cercetarea continuând pe mai multe planuri în vederea identificării autorului și lămuririi cauzei sub toate aspectele.

Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor au beneficiat de sprijinul de specialitate al Serviciului de Investigații de Criminale din cadrul IPJ Bihor.

Alte știri