SociONGFest si-a deschis portile in Piata Unirii. Afla unde te poti implica!

SociONGFest, primul festival regional al organizatiilor non-guvernamentale active in domeniul social, se desfasoara în Piata Unirii din Oradea. Sub deviza „Descopera ONG-urile din zona ta! Afla unde te poti implica!”, evenimentul aduce in prim plan ajutorul şi ajutorarea.
In cadrul targului zeci de ONG-uri isi prezinta serviciile sociale, iar oradenii pot alege sa se implice ca voluntari. La standul Asociatiei “Luptatorii pentru Viata”, oradenii afla de existenta unui Centru de Sprijin pentru pacientii oncologici in municipiul resedinta de judet a Bihorului. Adresandu-se celor implicati acolo vor obtine informatii corecte despre boala lor, despre ce inseamna tratamentul oncologic, dar si despre drepturile pacientilor. In plus, vor putea participa la grupuri de sprijin, la sedinte de consiliere psihologica sau nutritionala, sustine Dana Judea, unul dintre initiatorii acestui ONG, care crede cu tarie ca exista viata dupa cancer! Deputatul PSD, Adelina Coste doreste sa sustina acest ONG si a facut o donatie in acest sens.
Pe durata celor trei ore cat tine evenimentul, la standurile societăţilor civile, cei interesati sunt asteptati cu work-shopuri, prezentari interactive si materiale informative.

Distribuie informația
Alte știri