Șofer cu permisul suspendat, prins drogat la volan în Oradea. A ajuns în arest

Foto: arhiva

Luni, 27 iunie a.c., la ora 18.25, pe strada Universității din municipiul Oradea, polițiștii Biroului Rutier Oradea au depistat în trafic un tânăr de 26 de ani, din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, existând suspiciunea că s-ar fi aflat sub influența substanțelor cu efect psihoactiv, după rezultatul pozitiv obținut la testarea rapidă de drog.

De asemenea, în urma verificărilor efectuate de polițiștii rutieri orădeni, s-a constatat că tânărul avea suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

Conducătorului auto i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii prezenței în organism a substanțelor cu caracter psihoactiv.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii de conducerea pe drumurile publice a unui vehicul pentru care legea prevede obligativitatea deținerii permisului de conducere de către o persoană care se afla sub influența unor substanțe psihoactive.

În urma administrării probatoriului, polițiștii Serviciului Rutier l-au reținut pe bărbatul de 26 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Bihor.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările în cauză sub supravegherea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea.

*

Alte știri