Soferul microbuzului implicat in accidentul grav din Ungaria ar fi adormit la volan

Soferul microbuzului implicat in accidentul grav din Ungaria, in apropiere de vama Bors, ar fi adormit la volan, iar autovehiculul a iesit de pe carosabil si a lovit din spate un TIR parcat intr-o zona de odihna. Aceasta e o prima concluzie a politisti rutieri maghiari.

In microbuz se aflau in total noua persoane, respectiv doua femei si sapte barbati, iar in urma accidentului un barbat in varsta de 28 de ani si ambele femei, in varsta de 41 si 52 ani, au murit pe loc.

Potrivit politistilor ungari, atat pasagerii, cat si soferul microbuzului sunt cetateni romani care se intorceau in Romania din Marea Britanie.

Cercetarile in acest caz nu sunt inca incheiate si politistii din Ungaria continua verificarile, urmand a stabili cu exactitate daca soferul microbuzului este vinovat de producerea acestui accident.

In accidentul petrecut marti dimineata in Ungaria, alte sase persoane au fost ranite, doua fiind in stare critica, internate la spitalul din Debrcen.

Consulatul General al Romaniei la Gyula monitorizeaza cu prioritate cazul si este in contact cu autoritatile locale, fiind pregatit sa acorde asistenta consulara, in functie de solicitari.

Distribuie informația
Alte știri