Șoferul unei autoutilitare a intrat într-un stâlp în afara localității Borș, în timp ce conducea sub influența alcoolului

Foto: arhiva

Miercuri, 29 decembrie a.c., la ora 16.40, pe D.N.1, în afara localității bihorene Borș, un bărbat de 42 de ani, din localitatea Băicoi, județul Prahova, în timp ce conducea o autoutilitară înspre Oradea, nu s-a asigurat corespunzător în momentul schimbării direcţiei de deplasare într-un viraj la dreapta, a pierdut controlul asupra direcţiei și a lovit un stâlp de iluminat public.

În urma accidentului rutier, un bărbat de 55 de ani și un tânăr de 27 de ani, ambii din localitatea Plaiu Câmpinei, județul Prahova, pasageri în autoutilitară, au suferit leziuni ușoare.

În urma testării conducătorului autoutilitarei cu aparatul etilotest, s-a constatat că acesta prezenta o concentrație alcoolică de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Conducătorului autoutilitarei i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză a fost întocmit dosar penal, iar polițiștii Biroului Drumuri Naționale și Europene din cadrul Serviciului Rutier continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier .

Distribuie pentru prietenii tăi:
Alte știri