„Solidaritate Bihor Covid-19” – Campanie de strângere de fonduri

foto/ arhiva

Fundația Comunitară Oradea a lansat campania de strângere de fonduri „Solidaritate Bihor Covid-19”, cu scopul de a achiziționa un laringoscop de ultimă generație C-Mac system.

 „În ultimele zile, am discutat îndelung cu cei din prima linie și am clarificat care sunt nevoile lor prioritare pentru a face față cât mai bine în contextul noului coronavirus. În acest moment, una dintre priorități este achiziționarea unui videolaringoscop pentru intubație dificilă care să limiteze interacțiunea medic-pacient”, transmit reprezentanții Fundației Comunitare Oradea.

Pentru ca riscul de contaminare a personalului medical să fie cât mai mic, este nevoie ca acest aparat să fie actual din punct de vedere tehnologic. De aceea, Fundația Comunitară Oradea a lansat campania de strângere de fonduri „Solidaritate Bihor Covid-19”, cu scopul de a achiziționa un laringoscop de ultimă generație C-Mac system (detalii pe: https://www.karlstorz.com/cps/rde/xbcr/karlstorz_assets/ASSETS/3549785.pdf).

„Am identificat deja furnizorul aparaturii și am lansat comanda, costul acesteia este de 46.749,51 lei, iar termenul de livrare este de 3-4 săptămâni. Credem că este important să ajutăm comunitatea să traverseze cu bine această etapă și să punem umărul cu toții, iar cu ajutorul vostru să strângem suma necesară până la termenul de plată”, menționează inițiatorii campaniei.

Donațiile se pot face online: https://fundatiacomunitaraoradea.ro/cum-te-implici.html

„Chiar dacă, în mod normal, acum ar fi trebuit să muncim de zor pentru a lansa noua ediție a Swimathonului, alături de câteva organizații orădene, ne resetăm prioritățile și pornim această campanie de strângere de fonduri pentru Spitalul Municipal și vă rugăm să ne ajutați. Așa cum v-am obișnuit, vom avea grijă de transparența tuturor achizițiilor și a cheltuielilor”, conchid reprezentanții Fundației Comunitare Oradea.

Distribuie informația
Alte știri