Solidaritate crestina. Prelati din toate religiile au transmis mesaje pentru greco-catolicii oradeni. Episcopul Virgil Bercea a fost sunat inclusiv de Patriarhul Daniel

„Este o mare incercare. Dreptul Iov a spus, dupa toate incercarile: Domnul a dat, Domnul a luat, fie numele Domnului binecuvantat. Sa ne ajute Bunul Dumnezeu sa redam Palatul oradenilor, comunitatii noastre asa cum a fost”. Acesta a fost mesajul Episcopului Virgil Bercea, transmis intr-o declaratie sustinuta in comun cu primarul Ilie Bolojan.

„Il rog pe Bunul Dumnezeu sa ne ajute si sa putem reconstrui. Va fi un efort extraordinar de greu dar am vazut enorm de multa disponibilitate din partea oradenilor inainte de toate, din partea intregii tari, din partea episcopilor nostri, din partea episcopilor ortodocsi, a evreilor- a neo-protestantilor. Mi-a telefonat inclusiv Partiarhul Daniel”, a declarat Episcopul.

Valul de simpatie crestina s-a raspandit in toata Europa. Potrivit PS Virgil Bercea, inalte fete bisericesti de pe tot continentul au transmis ca le sunt alaturi sufleteste greco-catolicilor oradeni si ca vor ajuta inclusiv la reconstruirea Palatului Episcopal.

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri