Soluționarea definitivă a unor litigii importante. Comunicat Prefectura Bihor

Distribuie pentru prietenii tăi:

Pentru buna informare a reprezentanților mass-media, iar prin aceștia, a cetățenilor județului Bihor, în mod special a persoanelor afectate în mod direct sau indirect de efectele anumitor litigii derulate pe rolul instanțelor de judecată în care Instituția Prefectului județul Bihor era parte, vă aducem la cunoștință următoarele:

1. Cauza Tiron Ana Maria împotriva Prefectului judetului Bihor, având ca obiect Anularea ordinului de încetare mandat de consilier județean (Consiliul Județean Bihor) – a fost SOLUȚIONATĂ DEFINITIV de Curtea de Apel Oradea, în sensul în care au fost respinse cererile reclamantei.
2. Cauza inițiată de Prefectul județului Bihor în urma verificării legalității H.C.L. 834/2018 – Regulamentului de atestare a administratorilor asociațiilor de proprietari – a fost SOLUȚIONATĂ DEFINITIV de Curtea de Apel Oradea, în sensul în care a decis că acțiunea prefectului a fost în mod greșit respinsă în prima instanță, admițând recursul prefectului și pronunțând în acest sens o hotărâre definitivă.

Cancelaria Prefectului judeţului Bihor
12 noiembrie 2018

Vinzi sau cumperi? Ai oferte de angajare? Oradeaindirect.ro publică AICI anunțurile tale de mică publicitate. Pentru informații suplimentare, scrie-ne la adresa office@oradeaindirect.ro

Alte știri