Spaima soselelor. Un oradean a fost arestat dupa ce a fost prins de trei ori conducand fara permis, beat la volan

Miercuri, 14 februarie a.c., în urma continuării cercetărilor, polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor au dispus reţinerea pentru 24 de ore în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă față de un bărbat de 34 de ani, din municipiul Oradea, bănuit de săvârşirea a trei infracţiuni de conducere fără permis și două infracțiuni de conducere sub influența alcoolului.

Astfel, acesta a fost depistat de polițiștii rutieri la 30 decembrie 2017, în jurul orei 12.45, în timp ce conducea un autoturism pe strada Vămii din Oradea, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

De asemenea, la 18 ianuarie a.c., în jurul orei 00.35, a fost depistat de polițiștii rutieri pe strada Oneștilor din Oradea, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule și având o concentrație alcoolică de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Totodată, acesta a fost depistat și marți, 13 februarie a.c., în jurul orei 02.50, în timp ce conducea un autoturism pe strada Alexandru Vlahuță din Oradea, tot fără a poseda permis de conducere și având o concentrație alcoolică de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Celui în cauză i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei și în fiecare dintre cazuri a fost întocmit dosar penal.

Joi, 15 februarie a.c., polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor l-au prezentat pe acesta la Parchetul de pe lângă Judecătoria Oradea, iar procurorii s-au adresat Judecătoriei Oradea, cu propunere de arestare preventivă a celui în cauză. Magistrații au emis pe numele său un mandat de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Polițiștii Serviciului Rutier din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor continuă cercetările sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Oradea, pentru documentarea întregii eventuale activități infracționale a celui în cauză.

Distribuie informația
Alte știri