Specialiști IGPR se alatura politistilor bihoreni in cautarea lui Adrian Hladii

Poliţiştii bihoreni, implicaţi în căutarea bărbatului care a împuşcat miercuri o tânără şi a rănit un bărbat, sunt ajutaţi de o echipă de specialişti din cadrul Direcţiei de Investigaţii Criminale – Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR). Investigatiile se derulează sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Bihor, Alina Dinu, atacatorul Adrian Hladii, dat în urmărire națională și în consemn la frontieră, nu a fost găsit până în prezent, importante forțe de poliție fiind implicate pentru căutarea acestuia, cu controale în trafic și investigații.

„Se folosesc toate resursele și pistele posibile pentru găsirea lui, se stă de vorbă cu cercul lui de prieteni, apropiați. Polițiștii bihoreni au luat legătura cu colegii din toate județele învecinate și cu omologii din Ungaria, au fost instalate filtre în trafic, se efectuează scotociri, la operațiunile desfășurate pentru prinderea sa participând și echipe de polițiști însoțite de câini de urmă”, a precizat Alina Dinu pentru agerpres.ro.

Alte știri