Spectacol caritabil…Aripi pentru Peter Pan

Bucuria naste bucurie și unde altundeva decat la gradinita Allegria. Aici, educatoarele și copiii grupelor germane au vrut să împărtășească bucuria Nasterii Domnului cu cineva care avea nevoie de aripi pentru a creaște.

Vinerea trecută, în 13 decembrie, la Casa de Cultura a Sindicatelor ei au dedicat Serbarea de Crăciun unui baiețel scump, numit Petre. Petre are un trupuleț fragil, dar o fire puternica și o minte isteață. E un copil dornic să socializeze, să se joace și să descopere lumea la fel ca toți ceilalți. E greu să iți dai seama de acest lucru dacă nu petreci mai mult timp cu el. Acum opt ani, Dumnezeu l-a readus la viață după o naștere tragică, care i-a afectat mult sănatatea. Petre are paralizie cerebrala si nu poate face nimic fara ajutor. Acest lucru îl impiedică să se joace și să se bucure de prieteni precum ar vrea. Cu toate acestea el merge la școală și face multe ore de terapie zilnic.Părinții lui Petre au înființat Asociația ‘Aripi pentru Peter Pan’ pentru a susține costurile terapeutice de care el are nevoie.

Pentru a veni în ajutorul lui Petre, grădinița Allegria a organizat un spectacol caritabil, o seară speciala, caldă și în deplină armonie cu sărbatoarea Nașterii Domnului. Pe scenă copiii l-au colindat pe Petre, susținuți fiind de minunatele educatoare: Andreia Klein și Dalia Mioara Vedinaș, Adina Flore și Klara Szitko, Nicoleta Cirt-Ursuț și Andreea Marincaș. Lor li s-au alaturat și invitați speciali precum Larisa Marc, acompaniată de violonistul George Bistran si dobasul Andrei Bistran, interpretul Adrian Pomlenyi și minunatul cor de cameră Voces. Spectacolul a fost prezentat de dna Briana Pop-Cotuna, interpreta de muzica ușoară, care ne-a incantat și cu un frumos colind. La eveniment a participat și dna director a gradinitei Allegria, Rodica Ștef. Multumiri speciale pentru gazduire i se cuvin directorului Casei de Cultura a Sindicatelor, dl. Marius Crețu.

Petre a fost inconjurat de multa dragoste întreaga seară iar fondurile strânse îi vor da aripi sa zboare mai departe pe drumul spre insănătoșire. Părinții sunt profund recunoscători oamenilor buni care au pus suflet în organizarea acestui eveniment de suflet.

Bucuria tuturor copiilor, Moș Crăciun a încheiat serbarea prin dăruirea cadourilor tuturor copiilor.

Cei interesați de recuperarea și evolutia lui Petre pot urmări pagina https://www.facebook.com/AripiPentruPeterPan/. Îl puteți sprijini directiond 2% din impozitul pe venit sau sponsorizând terapiile lui Petre prin Asocatia “Aripi pentru Peter Pan.”

IBAN: RO26BTRL00501205K44432XX (RON) deschis la Banca Transilvania.

Distribuie informația și pentru prietenii tăi:
Alte știri