Spectacol caritabil: Și tu poți fi Moș Crăciun pentru Andreas

Micuțul Andreas, diagnosticat cu paralizie cerebrală recuperabilă, are în continuare nevoie de noi pentru a putea urma tratamentul care îi oferă șansa la o viață normală.

Baiețelul s-a născut cu insuficiență cardiacă, având nevoie de 20 de minute de resuscitare imediat după naștere, timp în care creierul său nu a primit suficient oxigen, drept pentru care, în prezent, el se luptă cu paralizia. Fiecare zi și pas făcut este o bătălie câștigată în fața bolii crunte care îl chinuie din primele momente de la naștere. Fiecare an din viața lui Andreas înseamnă 960 de ore de terapie și presupune costuri enorme pentru familia sa.

Haideți să fim împreună pentru Andreas, eroul familiei sale și al nostru, la spectacolul caritabil din 07 Decembrie 2017, orele 18:00 la restaurantul Grande Palace Oradea. Evenimentul va fi prezentat de Anamaria Boruzs, căreia i se vor alătura artiștii: Exclusive Dance, Naty Loves Monday, Alissa și Vasilica Ienei, Ansamblul de Vest, Switch Crew, Astrid Mutu, Miruna Chișe, Art Group, Prietenii Veseliei. Biletul la eveniment este 45 de lei.

Banii strânși vor acoperi costurile tratamentului lui Andreas.
Cei care doresc să doneze o pot face la Banca Transilvania în contul deschis pe numele Andreas Dominic, cont în lei RO59BTRLRONCRT0231634401 sau cont în euro RO09BTRLEURCRT0231634401 sau online prin paypal, mai multe detalii pe site-ul www.andreas-dominic.org.

Distribuie informația
Alte știri