Spectacol de mare forta si sensibilitate pe scena Casei de Cultura a Sindicatelor

Formația Brio Sonores vine la Oradea. Va interpreta hituri celebre, cântece napolitane și arii de operă în aranjamente vocale proprii. Printr-un amalgam aparte de forță și sensibilitate, trupa, care funcționează din anul 2012, s-a impus cu succes pe scenele internaționale în Marea Britanie, România, Turcia, Bulgaria, Grecia, Polonia și Australia.

Invitații lor, Yohanna Grace(sotia ex –premierului Dacian Ciolos) și Carmen Vasile, vor aduce o culoare aparte art-eventului cu selecții din albumul Grace, alături de realizatorul TV Toni Șuler de la Cluj și Bach-Jazz împreună cu pianistul Bogdán Bódis Ádám.

Spectacolul va avea loc la Casa de Cultură a Sindicatelor joi, 6 aprilie, de la ora 19:00. Biletele se găsesc la casieria Casei de Cultură a Sindicatelor, deschisă de luni până vineri, între orele 9:00-17:00.
Prețul unui bilet este de 30 de lei.

Foto: crisana.ro

Distribuie informația

Sogema face angajări. Se caută muncitori calificați și necalificați pentru croit, călcat, cusut cu mașina și cusut manual. Informații suplimentare la numerele de telefon: 0359412081 și 0773964846

Alte știri