Spectacol emotionant regizat in spiritul a ceea ce face sa tremure orice inima de roman: 100 ani de Romanie! FOTO

Cele doua spectacole Tezaur Folcloric, de miercuri, 28 martie au purtat spectatorii din bratele divinitatii pana in cele ale iubirii de patrie si popor!

Am fost leganati de doine, emotionati pana la lacrimi de pricesne, de juramantul suratelor, de tributul adus de tinerii solisti de muzica populara bihoreni celor doua stele ce ne lumineaza acum din alte dimensiuni: Florica Ungur si Florica Duma… Iar cantecele de joc , precum si dansurile din toate regiunile tarii si de dincolo de Prut, ne-au facut sa fim, chiar daca doar pentru cateva clipe, fii ai satului romanesc prinsi in iuresul dansului.

Nu pot sa nu pomenesc de maiestria viorilor cu goarna care, in mainile lui Zbiciu, Stangaciu tata si fiu, Mitica Negrean si Dan Moisa, ne-au facut sa vibram si sa fim mandri ca suntem bihoreni!
Spectacolul a omagiat de asemenea 35 de ani impliniti de emisiunea liant pentru romanii de pretutindeni: Tezaur Folcloric.

Si totul sub bagheta Ansamblului Artistic Profesionist „Crisana”, condus de Leontin Ciucur si in cadrul cald si primitor al teatrului „Regina Maria”.

Dana Avram

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri