Spectacol-omagiu pe muzica lui Kodály Zoltán, la Oradea, cu balerini de renume internaţional

Artiştii de renume internaţional ai Baletului din Győr (Ungaria) vor prezenta, vineri, 21 mai, pe scena Teatrului Szigligeti din Oradea spectacolul de balet „Romance”, o coregrafie pe operele compozitorului Kodály Zoltán, a informat biroul de presă al teatrului.

Regizorul-coregraf al spectacolului este Velekei László, directorul Baletului din Győr, care, în 2013, a regizat spectacolul de mare succes intitulat „KODÁLY”, tot pe muzica marelui compozitor.

Coregrafia „Romance” include melodii din întreaga operă a lui Kodály, devenind astfel un omagiu adus marelui muzicolog, pedagog muzical şi cercetător al muzicii populare.

Biletele pentru spectacol se găsesc la casieriile Teatrului Szigligeti, sau online, pe pagina szigligeti.biletmaster.ro. Sunt totodată disponibile abonamentele de primăvară Varadinum, care pot fi folosite la 4 spectacole la alegere, inclusiv la spectacolul Baletului din Győr din 21 mai. Preţul abonamentului de primăvară este de 100 de lei. Mai multe informaţii despre spectacole, respectiv abonamentul Varadinum, se găsesc pe pagina www.szigligeti.ro.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri