Spectacole ale Operei de stat din Budapesta la Oradea

Oradea este gazda unui eveniment cultural extrem de important oferit de Opera de stat din Budapesta, una din cele mai renumite din Europa. Si asta în 14-15 septembrie. E vorba de un turneu mai amplu, organizat de către prestigioasa instituție din Capitala Ungariei în spațiul transilvănean, cu o stagiune specială organizată din cauza reabilitării sediului Operei din Budapesta. Evenimentul va fi organizat la Arena Antonio Alexe.

În prima zi publicul se va bucura de o Operă în trei acte, în limba maghiară, cu supratitrare în limba română, având o tematică legată de istoria poporului maghiar. Cea de-a doua zi va fi dedicată baletului, mai exact baletul comic în 3 acte Văduva Veselă de Lehar, piesa desfășurându-se în 1905, la Paris, unde diplomații ambasadei țării imaginare Pontevedro încearcă să găsească o soluție pentru prevenirea falimentului care amenință țara lor.

Prețul biletelor este de 10 lei și se găsesc online pe bilete.ro, la magazinele Germanos, str. Republicii nr. 23 şi str. Ogorului 171, Immedia din incinta Kaufland 3, str. Tuberozelor 26 și oficiile poştale nr.1, str. R Ciorogariu nr. 12 şi nr. 9, blv. Dacia nr. 110. Spectacolele vor începe la ora 19:00 în fiecare din cele două zile.

Distribuie informația
Alte știri