Spectacole de teatru și concerte în incinta Cetății Oradea

Timp de 6 luni, trei instituții de cultură din subordinea Consiliului Județean Bihor, respectiv Teatrul „Regina Maria”, Teatrul Szigligeti și Filarmonica de Stat Oradea își vor putea organiza spectacolele în incinta Cetății Oradea.

„Actorii Trupei Iosif Vulcan și cei ai Trupei Arcadia vor evolua pe scenaTeatrului de Vară și pe scena mobilă, amplasată în curtea Palatului Princiar. Teatrul Szigligeti va organiza spectacole pe scena Teatrului de Vară, iar Filarmonica de Stat va avea la dispoziție Teatrul de Vară și curtea Palatului Princiar”, a precizat Simon Adrian, purtătorul de cuvânt al Consiliului Județean Bihor.

Conform protocolului semnat, Muzeul Orașului Oradea va asigura, logistica, va colabora cu reprezentanții instituțiilor de cultură pentru confruntarea, programarea/reprogramarea spectacolelor, iar instituțiile culturale din subordinea Consiliului Județean Bihor vor asigura personalul de specialitate pentru coordonarea evenimentelor.

De asemenea, se vor lua toate măsurile necesare pentru a combate răspândirea infecției cu noul coronavirus, și Muzeul Orașului Oradea va fi mediatizat în toate materialele de promovare realizate, și pe toate canalele media și sociale aflate la dispoziție.

Distribuie informația
Alte știri