Spectacole din Festivalul de Teatru pentru Copii Arcadia în cadrul Kids Fest

Au trecut ca prin vis două săptămâni de când a sunat gongul de început al Festivalului de Teatru pentru Copii Arcadia. Fascinați de lumea incredibilă a basmului, copii, părinți, bunici, au umplut sălile teatrului, toate spectacolele programate până acum jucându-se cu casa închisă.

Dar acesta a fost abia începutul. Săptămâna a treia de festival (1 – 3 iunie) vine cu și mai multe surprize în tolbă, mai ales pentru că sărbătorim Ziua Internațională a Copilului și avem o colaborare frumoasă cu Kids Fest, un alt festival dedicat celei mai frumoase perioade din viața unui om: copilăria.

Astfel, vineri, 1 iunie, de la ora 11:00, Trupa Arcadia vă invită în Cetatea Oradea la „Mic sau mare”, bebelușii devin protagoniștii poveștii.

Sâmbătă, 2 iunie, ne vedem tot la Cetate. Dimineața, de la ora 10:00, Trupa Marionete a Teatrului Clasic „Ioan Slavici” ne va învăța câteva „Jocuri magice”, un spectacol interactiv plin de culoare și veselie în care personajele păpuși și actorii împreună cu toți copiii prezenți în sală, îl ajută pe iepurașul Mofturică să înțeleagă importanța prieteniei. După-amiază, de la ora 18:00, Compania Soso și Nuți din Arad ne invită la „Teatru pe roți: povești cu clowni”.

Duminică, 3 iunie, de la ora 18:00, cucerim din nou Cetatea Oradea, de data aceasta cu ajutorul Teatrului pentru Copii și Tineret „Merlin” Timișoara, cu spectacolul „Noua poveste a Scufiței Roșii”, care încearcă să schimbe imaginea nefavorabilă a lupului, propunând un personaj mai… altfel.

Și încă ceva, toate spectacolele au intrarea liberă!

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri