Spectacole gratuite pentru copii la Sinagoga Sion din Oradea

Oradea Heritage (Fundaţia de Protejarea Monumentelor Istorice din judeţul Bihor) organizează, în cadrul proiectului „Sinagoga Ludică”, activități dedicate copiilor și familiei în zilele de duminică și marți.

Astfel, duminică, 23 octombrie, de la ora, ora 17.00, la Sinagoga Sion, va avea loc spectacolul interactiv și de divertisment intitulat „Insula dorințelor”, susținut de către Compania Teatrală Independentă TRENDART – comoara cu povești.

Astfel, la invitația lui Molly (personajul principal), copiii vor face cunoștință cu diferite animale mici și mari, învățând să aibă răbdare de la melc, să se ajute unul pe altul, precum castorii, să mănânce sănătos, ca rața, sau să bată la tobe ca maimuțica. Ajutată de geanta ei magică, Molly reușește să ajute toate animalele, spre bucuria copiilor care își văd dorințele împlinite.

Marți, 25 octombrie, de la ora 18.00, Asociația Teatrul de copii îi așteaptă pe orădeni să se distreze văzându-i în Scenele meșteșugarilor din Visul unei nopți de vară, de William Shakespeare.

Intrarea este liberă.

Distribuie informația
Alte știri