Spectacolul „Moştenirea norocului”, producţie a Teatrului „Regina Maria” din Oradea, transmis online, gratuit, în FNT #31

Foto: facebook

Spectacolul „Moştenirea norocului” de Thanasis Papathanasiou şi Mihalis Reppas, regia Radu Nichifor, producţie a Teatrului „Regina Maria” din Oradea, este disponibil pentru vizionare pe site-ul www.fnt.ro. Spectacolul poate fi vizionat, doar pe teritoriul României, de vineri, de la ora 17,00, până duminică, ora 17,00.

Din distribuţie fac parte Ioana Dragoş Gajdó, Mirela Niţă Lupu, Adela Lazăr, Gabriela Codrea, Sebastian Lupu, Sorin Ionescu, Radu Nichifor.

„Spectacolul subliniază degradarea relaţiilor umane, cauzată de o foame insaţiabilă de bani, pornind de la epicentrul relaţiilor de familie. Legăturile normale dintre părinţi-copii, soţ-soţie, fraţi sunt distruse de dorinţa aceasta de neînţeles pentru avuţie. Privind mai pe larg, din păcate, a devenit una dintre caracteristicile societăţii de azi. (…) Aceasta este o temă esenţială, pe care am dezvoltat-o împreună cu actorii, dar dintr-o perspectivă comică. Încerc, în general, să creez spectacole acolo unde simt că pot întâlni distribuţii care se pliază foarte bine atât pe cerinţele textului, cât şi pe viziunea mea regizorală. Aşa că un alt motiv foarte puternic pentru care am ales acest gen de text este fiindcă ştiam că aici o să găsesc o distribuţie foarte potrivită”, a declarat regizorul Radu Nichifor.

Festivalului Naţional de Teatru, ediţia 31 se desfăşoară online, gratuit, pe site-ul www.fnt.ro, până pe 14 noiembrie.

Distribuie informația
Alte știri