Spectacolul ”Nu sunt eu”, cu Maia Morgenstern, gratuit, de Ziua Internaţională a Cărţii

Spectacolul „Nu sunt eu”, un one woman show al actriţei Maia Morgenstern, direcţia de scenă Victor Ioan Frunză, va fi difuzat gratuit online vineri, de la ora 19,00, de Ziua Internaţională a Cărţii.

Tot ce trebuie să faceţi este să vă înscrieţi în formularul de la adresa: https://forms.gle/o2HggmSVVbnwjbQs5.

„Înregistrează-te acum şi rezervă-ţi locul gratuit la piesa de teatru online, difuzată la Noaptea Cărţilor Deschise 2021, întrucât fiecare loc ocupat înseamnă o carte nouă într-o bibliotecă nevoiaşă din ţară! 10.000 de locuri în sala virtuală de teatru la Noaptea Cărţilor Deschise înseamnă 10.000 de cărţi noi, oferite gratuit de Editura Litera bibliotecilor din ţară”, se arată pe site-ul editurii.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri