Spectacolul ”Varşovia – ghid turistic” deschide ”Maratonul dramaturgiei israeliene pe scenele româneşti”

Spectacolul ”Varşovia – ghid turistic”, de Hillel Mittelpunkt, regia Eugen Gyemant, producţie a Teatrului Evreiesc de Stat, deschide miercuri, de la ora 19,00, ”Maratonul dramaturgiei israeliene pe scenele româneşti”, eveniment organizat de Teatrul de Stat Constanţa pe pagina de Facebook în perioada 14-17 aprilie, cu ocazia Zilei Naţionale a Israelului

Din distribuţia spectacolului fac parte actorii Maia Morgenstern, Claudiu Istodor, Natali Ester, Nicolae Botezatu, Viorica Bantaş.

Proiectul Teatrului de Stat Constanţa este realizat în parteneriat cu Teatrul Naţional „I.L.Caragiale” din Bucureşti, Teatrul Evreiesc de Stat, Teatrul „Toma Caragiu” Ploieşti şi Teatrul „L. S. Bulandra” Bucureşti şi va programa, timp de patru zile, spectacole produse de teatre din România după texte semnate de dramaturgi israelieni.

Distribuie informația

Casă de vânzare în Sânnicolau Român, 3 camere - 150 mp, verandă, anexe. Plus o bucătărie de vară. Teren pentru grădină în suprafață de 15 ari. Fântână proprie. Posibilități de racordare la canalizare, apă și gaz. Drum asfaltat. Zonă foarte liniștită la o distanță de 30 km de Oradea, iar ca timp aprozimativ 30 minute, pe drumul noul realizat pe la Livada. Prețul 35.000 euro. Negociabil. Telefon 0743183715.

Alte știri