Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor premiat internațional pentru managementul pacientului cu AVC

Vă aducem la cunoștință faptul că Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor a fost premiat cu categoria PLATINUM în cadrul ESO Angels Awards pentru Q1 2023.

Angels este o societate internațională dedicată îmbunătățirii șanselor de supraviețuire ale pacienților cu AVC și o viață fără dizabilități. Din 2016, se estimează că 7,5 milioane de pacienți au fost tratați în peste 6.000 de spitale Angels din întreaga lume. Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor face parte din comunitatea internațională a spitalelor Angels.

Cazurile de pacienți cu AVC sunt raportate în mod anonimizat de către spitalele membre. În raportare, sunt incluse detalii cu privire la starea de sănătate la intrare și ieșire, tratamentul administrat, investigațiile medicale efectuate, tratamentul recomandat la externare etc. Aceste date sunt comparate cu parametrii țintă stabiliți de organizația Angels, pentru a evalua fiecare spital din punct de vedere al managementului pacientului cu AVC.

Premiile ESO Angels sunt concepute pentru recunoașterea și aprecierea echipelor și unităților medicale care s-au distins prin îmbunătățirea calității în practica terapeutică a accidentului vascular cerebral. Datorită pregătirii personalului și a colaborării interdisciplinare dintre structurile spitalului, dintre care amintim Secția Clinică Neurologie, UPU-SMURD, Laboratorul de analize medicale și Laboratorul de radiologie și imagistică medicală, Spitalul Clinic Județean de Urgență Bihor a fost premiat cu distincția PLATINUM.

Distribuie informația
Alte știri