Spitalul Pelican oferă, timp de o lună, gratuităţi şi reduceri semnificative pentru servicii medicale. Vezi la care

„Totul pentru sănătatea ta” este o campanie de prevenire a bolilor şi o posibilitate pentru bihoreni de a-şi testa sănătatea gratuit sau la preţuri mult reduse. Demareaza vineri, 29 septembrie (între orele 12:00-20:00, la Lotus Center) si continuă sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 12:00-16:00, la Era Shopping City (în față la Carrefour). In cele doua zile bihorenii sunt aşteptaţi să li se măsoare gratuit tensiunea arterială şi saturaţia de oxygen.

De asemenea , Spitalul Pelican acorda vouchere cu reduceri de până la 70% la consultații, investigații și analize medicale pentru depistarea mai multor afecțiuni, din 1 şi până în 31 octombrie. E vorba de: cardiologie (consultaţii, EKG, set de 12 analize de laborator: colesterol seric total, creatinină serică, glicemie, TGO, TGP, HDL, LDL colesterol, uree serică, trigliceride, hemoleucogramă, sumar urină), screening cardiologic etc.

La cabinetele de gastroenterologie se face screening pentru depistarea bolilor gastrice şi se oferă consultaţii şi gastroscopii gratuite. Bihorenii îşi pot face screening pentru depistarea afecțiunilor endocrinologice, analize de laborator, investigaţie şi ecografie tiroidiană. Tot în cadrul campaniei se organizează screening pentru depistarea cancerului de sân și col uterin, mamografie şi ecografie mamară.

În cadrul medicinii interne se oferă gratuităţi şi reduceri de până la 70% la verificarea stării de sănătate, cu consultaţii, set de analize, ecografie abdominală, radiografie toracică, EKG şi se efectuează screening pentru verificarea densității masei osoase și depistarea osteoporozei.

Distribuie informația
Alte știri