Sport şi Apă pentru fiecare. Compania de Apa si-a sarbatorit ziua, alaturi de tineri, in Oraselul Copiilor

Orăşelul Copiilor din Oradea a fost gazda unui eveniment organizat sub sloganul „Sport şi Apă pentru fiecare” in data de 20 iulie cu ocazia Zilei Companiei de Apa Oradea. Copii s-au intrecut intr-un turneu de streetball si au participat la un atelier de pictură pe obiecte ceramice cu tema apei.

Un punct de atractie pentru copii a fost si laboratorul mobil al Companiei de Apa Oradea unde cu multa incantare si interes au urmarit explicatiile specialistilor. Toţi copiii prezenţi au primit cadouri surpriza : îngheţată, baloane si recipiente de apă personalizate cu sigla companiei.

Participanţii la probe au primit diplome şi medalii, iar câştigătorii au fost premiati cu vouchere valorice emise de un cunoscut magazin specializat in articole sportive.

Pentru angajaţii Companiei de Apă Oradea această zi a fost un moment aniversar, iar pentru copiii prezenti in Orăşelul Copiilor a fost o frumoasă zi de vacanţă plină de surprize.

[alpine-phototile-for-picasa-and-google-plus src=”user_album” uid=”108248014930860277623″ ualb=”6309766376354869361″ imgl=”fancybox” style=”wall” row=”4″ size=”220″ num=”80″ border=”1″ highlight=”1″ align=”center” max=”100″ nocredit=”1″]

COMPANIE DE TRANSPORT INTERNAȚIONAL MĂRFURI ȘI LOGISTICĂ din Parcul Industrial Borș
ANGAJEAZĂ ECONOMIST SENIOR
CONDIȚII
Absolvent studii superioare economice
Vechime minim 5 ani in domeniu, cuprinzând toate aspectele activității financiar-contabile
Cunoșterea temeinica a legislației financiar-contabile in vigoare
Cunoștințe de operare MS Office (Word, Excel);
CV se trimite la adresa angajări@inovativlogistic.ro, pentru programare interviu

Alte știri