Sportivi salontani, campioni la fotbal-tenis, convocaţi în lotul pentru Mondiale

Cu trei jucători de la Tengo Salonta în lot: Darius Nagy, Alex Sorean şi Vasile Sorean jr şi cu antrenorul Vasile Sorean sr. pe banca tehnică, CSM Slatina a câştigat ediţia din acest an al Campionatului Naţional de Fotbal-Tenis, apărându-şi titlul cucerit în anul 2021.

A fost urmată de formațiile UNEFS București și Proactiv Târgoviște.

„Suntem mândri că am câştigat titlul naţional pentru al doilea an consecutiv, în condiţiile în care nivelul de joc a fost mai bun decât în sezonul precedent. Anul acesta am întâlnit adversari valoroşi, pe care i-am învins, iar acest lucru amplifică valoarea succesului. A fost un sezon greu şi obositor, mai ales dacă privim timpul pierdut pe drumurile patriei şi kilometrii parcurşi pentru a participa la etape şi turneele de play-off. Dacă trofeul de la seniori va rămâne în vitrina echipei din Slatina, la senioare şi la juniori, Tengo Salonta se mândreşte cu medaliile câştigate (bronz la senioare şi argint la juniori 1) în cadrul Campionatului Naţional. Sperăm ca anul viitor să putem ţinti obiective mai măreţe, mizând şi pe sprijinul Primăriei şi Consiliulului Local, care au pârghii legale pentru a susţine activitatea cluburilor sportive din Salonta, mai ales că succesele interne şi internaţionale obţinute, aduc beneficii de imagine atât oraşului, cât şi comunităţii locale”, a declarat Vasile Sorean sr., preşedintele Clubului Sportiv Tengo Salonta.

Cei mai buni sportivi, seniori şi juniori, vor intra în cantonament în vederea participării la Campionatul Mondial de Fotbal-Tenis programat în perioada 29 noiembrie-5 decembrie în Alanya (Turcia). Un lot mai restrâns va participa şi la Cupa Mondială organizată la Copenhaga pe data de 20 noiembrie.

Cei trei jucători salontani de la echipa campionă au fost convocaţi la stagiul de pregătire al lotului naţional programat la Izvorani. Alţi cinci juniori legitimaţi la Tengo Salonta, Halász Dániel, Suciu David, Marc Bence, Lăzău Norbert şi Kádár Imre se vor pregăti cu reprezentativa de juniori, iar Andreea Neag va face parte din lotul de senioare care va intra în lupta pentru medalii la Mondialele din Turcia.

Distribuie informația
Alte știri