Sprijin pentru antreprenorii bihoreni care vor să participe la un târg de artizanat şi meşteşuguri

Întreprinzătorii cu mici afaceri handmade din Bihor vor putea participa în acest an la Târgul Național pentru Artizanat și Meștesuguri. Statul oferă ajutor financiare nerambursabil, în acest sens.

Vor fi suportate cheltuielile de transport pentru beneficiari și pentru produsele acestora (după caz), precum și cheltuielile de cazare a beneficiarilor pe perioada desfășurării evenimentului. Asta în baza documentelor justificative. La acest târg, sunt aşteptaţi 150 de antreprenori handmade.

Vor putea beneficia de finanțări întreprinderile mici și mijlocii (IMM), societățile cooperative (inclusiv societățile cooperative meșteșugărești mixte), persoanele fizice autorizate (PFA) care desfășoară activități economice în mod independent, întreprinderile individuale, întreprinderile familiale, precum și asociațiile profesionale sau fundațiile.

Înscrierile în acest program se vor putea face on-line, pe site-ul aippimm.ro, al Direcției Programe Antreprenoriat și IMM din subordinea Ministerului pentru Mediul de Afaceri, Comerț și Antreprenoriat.

Distribuie informația
Alte știri